Nærhet til alt

Som student er det ekstra praktisk når de daglige aktivitetene kun er et steinkast unna. På denne måten sparer du tid, og det å kunne gå eller sykle dit du skal gir også en økonomisk fordel. Campus Life ligger sentralt i byen, og like i nærheten finner du alt du trenger, fra dagligvarebutikk og apotek til treningssenter og andre aktiviteter.

Studentersamfundet

Studentersamfundet i Trondheim er et naturlig samlingssted for alle studenter. Det er her det skjer, fra konserter og fest til politiske debatter og andre arrangementer. Hit kan du både gå, sykle og ta buss.

Søk bolig

Trondheim sentrum

Trondheim sentrum yrer av herlig studentliv året rundt, og det dukker stadig opp nye utesteder, kafeer og butikker du bør utforske. Ta en spasertur i sjarmerende omgivelser på Bakklandet, eller nyt en kopp kaffe med venner på en av byens koselige kafeer.

Søk bolig

Dødens Dal

I Dødens Dal er det gode forhold for ulike aktiviteter, sommer som vinter. I sommerhalvåret er det naturlig å samles her for å spille f.eks. volleyball, og vinteren byr på perfekte akebakker. I tillegg holdes det også ulike konserter og andre studentarrangement her.

Søk bolig

Dagligvarebutikk og apotek

Det er dagligvarebutikk rett ved studentboligene, så det er kort vei til middagshandlinga. Skulle du glemme noe på butikken, tar det deg kun noen minutter å dra tilbake. Like i nærheten av studentboligene finner du også et apotek dersom du skulle trenge det.

Søk bolig

Treningssenter

Dersom du ønsker å trene på ulike apparater eller være med på gruppetimer, finner du flere ulike treningssentre i nærheten. Du finner Tren Her og NTNUs eget treningssenter bare noen få steinkast unna.

Søk bolig

NTNU

Det er kort vei til både NTNU Gløshaugen og NTNU Dragvoll fra Campus Life. Du kan ta buss kun et par stopper, men det er også fint å gå eller sykle for de som ønsker det.

Søk bolig

Lerkendal Stadion

For fotballentusiaster er det viktig å nevne at Lerkendal Stadion ligger i gåavstand fra Nardobakken. Her kan du ta med hele gjengen på kamp og nyte den flotte stemningen Lerkendal byr på.

Søk bolig